Volledig kunstgebit

Blijf niet tobben met een verouderd kunstgebit!

Vervanging

Blijf niet tobben met een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dat is niet nodig! De gemiddelde levensduur van een gebitsprothese is 5 tot 7 jaar. Daarom hanteren bijna alle zorgverzekeraars een vervangingstermijn van 5 jaar. Maak hier gebruik van als het nodig is, kom naar Dentilia.

Door het slinken van het tandvlees ontstaat er ruimte tussen kaak en kunstgebit waardoor deze niet goed meer past, bovendien slijten de tanden en kiezen. Bovenkaak en onderkaak komen steeds dichter bij elkaar waardoor u meer wangvlees overhoudt, dat kan op den duur resulteren in een grimmig gezicht met ingevallen mond en veel plooien. Bel voor gratis consult: 010-4126010

Doe er iets aan… kom naar Dentilia


Natuurgetrouw

Laat voor u een perfect passend natuurgetrouw kunstgebit vervaardigen, eventueel een klikgebit op implantaten. Individuele aandacht, precisiewerk, micro-controle en het gebruik van de beste materialen, hierin schuilt het geheim van de goede pasvorm van onze kunstgebitten.

Sinds 1956 staan wij klaar voor alle kunstgebittendragers, vertrouw daarom op onze jarenlange ervaring. Dentilia wordt als tandprothetische praktijk door alle zorgverzekeraars erkend.

Uitstraling

Uw uitstraling is bepalend voor het onderhouden en aangaan van sociale contacten. Een mooie mond is dus van groot belang voor uw zelfvertrouwen. Een stralende lach werkt hartveroverend, mede dankzij een stralend nieuw Dentilia kunstgebit.

Vergoeding uit basisverzekering

Uw zorgverzekeraar vergoedt een volledig kunstgebit voor 75% vanuit de basisverzekering, daarvoor heeft u geen aanvullende tandartsverzekering nodig. U komt hiervoor in aanmerking indien:

  •     Uw huidige gebitsprothese ouder is dan 5 jaar
  •     Uw gebitsprothese steeds scheurt of breekt
  •     Uw mondhoeken vaak rood zijn en stuk gaan
  •     U last heeft van een ingevallen mond en hangende mondhoeken
  •     U last heeft van een kantelende en of verschuivende prothese
  •     U last heeft van een loszittend ondergebit of bovengebit.
  •     De kauwvlakken of tanden versleten zijn

Indien meerdere van bovengenoemde klachten zich voordoen bij een kunstgebit jonger dan 5 jaar, dan is het mogelijk een gemotiveerde aanvraag ter vervanging bij uw zorgverzekeraar in te dienen. In de meeste gevallen wordt zo’n aanvraag goedgekeurd en eveneens voor 75% vergoedt. N.B. gedeeltelijke kunstgebitten vallen buiten de basisverzekering.

Vragen?

Indien u naar aanleiding van deze pagina nog vragen heeft bel ons dan direct:

010 - 412 60 10  of  06 - 38 44 14 19

of stuur een mail naar info@dentilia.nl

Adresgegevens

Hoogstraat 40a
3011 PR Rotterdam

Telefoon 010-4126010
E-mail: info@dentilia.nl